lauantai 16. marraskuuta 2013

Ho-Ho-Holly

16111


16112


16113


16114

Ihastuin Ho-Ho-Hollyyn vasta kun näin sen ensimmäisen kerran livenä, viime keväänä Cesarsin avoimilla päivillä. Silloin lakka ei kuitenkaan vielä tarttunut matkaan, mutta siitä tuli mulle jonkinlainen pakkomielle ja hankin sen myöhemmin Ebaysta. Vaikka tämän tilaamista mietinkin varmaan pari kuukautta, ei sitä ole tarvinnut päivääkään katua. Varsinkin nyt kun sen on nähnyt vihdoin kynsillä olen aivan myyty! Muutenkin olen jostain syystä nyt kovin innostunut kaikenlaisista foil-lakoista. Lakka oli ominaisuuksiltaankin kovin hyvä, todella helppo levittää. Tämä ei tosin peittänyt yhdellä kerroksella, mutta en mä sitä lakalta odotakaan ja laittaisin todennäköisesti varmuuden vuoksi toisenkin kerroksen vaikka peittäisikin. Hassua muuten että pullossa ja kynsillä lakka näyttää ihan eri väriseltä näissä kuvissa :D Pullossa on varmaan kultaiset osat liimantuneet pullon seiniin, vaikka kyllä tämä myös kynsilläkin näyttää enemmän kultaista puoltaan livenä :)

Tuo aksenttikynsi on vähän hölmön näköinen, ei ehkä mikään erityisen taidokkaasti tehty :D Olen kuitenkin iloinen että sain jotain aikaiseksi, ottaen huomioon parit edelliset leimauskriisit :) Leimahan on vähän vinossa ja Ho-Ho-Holly ei välttämättä ollut ihan paras leimauslakka... Muutenkaan tuo vihreä leiman väri tähän ei ehkä ollut kovin hyvä idea, joku musta olisi ehkä ollut parempi. Tavoitteena oli siis saada ''luksus''-tyyliset kynnet, mikä ei ehkä ihan onnistunut.. Nämä kelpaavat silti minulle! Poshekin käyttäytyi tällä kertaa oikein hyvin.


Postauksen lopussa lisää muita juttuja huom huom, huomatkaahan jooko :)

16115

Orly Nailtrition & CND Stickey
Color Club - Ho-Ho-Holly (2 coats)
Accent nail: Zoya - Ziv (3 coats) / Stampings MoYou Sailor Collection 05 & Ho-Ho-Holly
Poshé topcoat

Hassua, ei siitä ole kovinkaan monta postausta kun valittelin sitä miten kuvaus ei tunnu luonnistuvan enkä opi mitään ja nyt taas tuntuu siltä että on tässä lyhyessä ajassakin jotain jäänyt päähän :D Nyt kun sanoin tämän mennään varmaan ensi postauksessa kunnolla takapakkia.. Kuitenkin vielä on paljon paljon opittavaa , mutta kivaa nähdä edes vähän edistystä. Muutenkin outoa että olen pitänyt tätä blogia kohta vuoden, enkä olekkaan enään ihan niin aloittelijabloggaaja! On tässä melkein vuodessa tullut aika paljon opittua niin lakkaamisesta kuin bloggaamisesta :) 

Jotain arvontaakin sen kunniaksi voisin ehkäpä järjestää.. Olen miettinyt aika paljon sitä palkintoa, enkä oikeen keksi mitään.. Olisiko teillä jotain ideoita? Itse en oikein arvontoihin jaksa osallistua, ellei ole joku todella hyvä palkinto. Ajattelen yleensä niin että joku muu tulisi varmasti palkinnosta iloisemmaksi kuin minä jos voittaisin, olen siis todella jalo ihminen hehhe :D Oman arvonnan haluaisin miellyttävän mahdollisimman monia, myös minua, olevan vähän spessu eikä mikään ''Seppälän alelaarin kootut löydökset''-arvonta. Ei pahalla Seppälän alelaaria kohtaan, siellä on välillä oikein hyvääkin tavaraa. 

Ongelmana on myös esim. se, että budjettini ei ole mikään järjettömän suuri :D Toisaalta olisi kiva ostaa joku hirveeeen nätti must have -lakka tai parikin, mutta varmasti joillakin taas olisi se tai joku vastaava. Lahjakortti olisi kiva myös, varsinkin johonkin erikoisempaan kauppaan, mutta se saattaisi olla vähän tylsä. Johonkin vaikka Llarowelle tai Ninja Polishille tai mitä näitä on olisi kiva sellainen ostaa, mutta sillä summalla mitä mä olen ajatellut tähän laittaa ei sieltä kovin paljoa saisi ainakaan maksamatta osaa itse.. Joku vähän jännempi leimauslaattasetti kuulostaisi kanssa ihan kivalta, mutta kaikkia niitä taitaa joltain löytyä. Cheekyn jumbolaattoja olisi kyllä kiva arpoa kun tykkään niistä (tai siis siitä ainoasta mikä mulla on) niin paljon itse...

Help me? Millaisesta palkinnosta sinä tykkäisit? 

2 kommenttia:

 1. Nää sun kuvat on todella upeita ja onnistuneita! Miten ihmeessä sä saat niistä näin hienoja aina? :o

  Kynnet on jälleen todella nätit ja onnistuneet! Ho-ho-holly on kyllä upean värinen, oikern joulun vihreä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos! :) Sanoisin että se johtuu siitä että mulla on kolme hyvää lamppua :D Ja olen tosiaan vähän oppinut käyttämään tuota kameraakin :)

   Jouluinenhan se on, unohdinkin mainita siitä postauksessa :D Oikein ihana lakka :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)