sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Dutch ´Ya Just Love OPI?

10111


10112

Milläköhän valituksen aiheella tämän postauksen tänään aloittaisi... pahoittelen kynsimasista (joka ei koske lakkojen ostamista.. :D)! Kynnet ovat katkeilleet taas vähän lisää. Positiivisena asiana voisin mainita sen, että kynsipetini ovat lyhyillekkin kynsille aika imartelevat :) Edes jotain positiivista siis. Lakkauskaan ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin, tarkoitus oli leimailla vähän kultaisella päälle, mutta siitäkään ei tullut enää mitään kun katsoin välissä parin tunnin leffan. Mähän en pysty tekemään mitään muuta kun ehkä lukemaan blogeja samalla kun lakkaan kynsiä :D


Tykkään lakasta kyllä paljon, ei ehkä maailman upein mutta hyvin nätti kuitenkin :) Hyvä perusvioletti kivalla shimmerillä. Helppo levittää, kahdella kerroksella oikein hyvä lopputulos. OPI:n suti ei ole mun kynsille se ihan paras, en pääse sillä tarpeeksi tarkasti lakkaamaan kynsinauhojen viereen. Onneksi kynsinauhojen sotkut oli helppo siistiä, vaikka tämä onkin aika tumma sävy :) Shimmeriä oli aika vaikea saada näkymään kuvissa, etenkin lightboxissa, joten kuvat otettu suorassa päivänvalolamppujen valossa. Olisi kyllä tosi jees päästä näkemään tämä auringossa! :)

Kellään muulla kynsimasennuksen oireita?

10113

Orly Nailtrition & CND Stickey
OPI - Dutch ´Ya Just Love OPI? (2 coats)
Poshé topcoat

10 kommenttia:

 1. Täälläkin yksi masennuksen uhri, mutta nyt alkaa pahin olla ohitettu ja alan jopa puhkumaan uutta intoa lakkailua kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hyvä juttu! Blogiasi katsellessa ei kyllä masennusta pahemmin huomaa :) Musta tuntuu että mullakin tää alkaa menemään ohi kun nuo kynnet nyt saisi vähän pituutta tai edes säilyttäisivät kulmansa :)

   Poista
 2. Ei ole kynsimasista, muuten kyllä alkaa tämä marraskuu painaa. Mulla oli just viimeksi tää lakka kynsillä ja oli sama ideakin kun sulla että leimaan kullanvärisellä päälle jotain mutta siinä kävikin niin että hupsista heijaa nukahdin ja mullakin on pelkät lakattujen kynsien kuvat koneella joita en viitsiny postata edes mutta niin kaunis lakka tämä on että huhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama täällä, jännä että tämä vuodenaika tekee aina tän :/ Onhan tämä kaunis ilmankin koristeluja :)

   Poista
 3. Tää on nätti lakka, odottaa itelläkin kynsille pääsyä. Sulla on kyllä niin hyvän malliset sormet ja pitkä kynsipeti, että yhtään ei näytä töpöiltä lyhyemmätkään kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kerrankin olen ollut onnekas :D Harmi vaan että vastapainoksi olen saanut ohuet, taipuisat ja heikot kynnet.. Kaipa sillekkin voisi jotain tehdä, mutta mulle tuli paha olo ainakin niistä ravintolisistä mitä koitin joskus syödä..

   Poista
 4. Täälläkin kynsimasiksen urhi! o/ Saitpas uuden lukijan, täällä on toinenkin houseen, tranceen, dubiin ja kynsiin hurahtanut hullu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet löytänyt tänne, tervetuloa! :) Musiikkimakukin kohdallaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)