sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ravishing, Dahling (and stamping fail)

24111

24112

Leimaus ei sujunut ihan niinkuin suunnittelin. Kuvissa jotkut kynnet ovat aika karun näköisiä (ja tämä on vielä parempi käsi), mutta livenä sotkut eivät juuri minua haitanneet, jotenkin se ehkä vähän jopa sopii tuohon kuvioon. Tietenkin olisi ollut parempi jos leimaukset olisivat onnistuneet, joo. Kellään hyviä vinkkejä näillä ''metallilakoilla'' leimaamiseen? 

Leimat ovat muuten Bundle Monsterin ensimmäisestä setistä uudistetusta laatasta. Mulla on koko alkuperäinen ensimmäinen setti, ja olin niin toivonut että löytäisin jotain vastaavia ihania kokokynnen kuvioita isompina. Olin niin iloinen kun kuulin että setistä tehtiin uusi versio isommilla kuvilla, ja sainpa vielä melkein kaikki kuviot mitä halusin isompina vain kahdessa laatassa! :) Muutenkin se että Bundle Monstereita voi tilata heidän omalta sivultaan nyt yksittäin on mun mielestä todella kivaa. Tietenkin vähän kalliimpaa per laatta, mutta kun halusin vain muutamia laattoja monesta eri setistä niin kuitenkin ihan kannattavaa.

Ravishing, Dahling ei ehkä päässyt tässä lakkauksessa ihan niin hyvin esille mitä olisin halunnut. Siksi yleensä vältänkin kaikkien kynsien koristeluja, ihanat lakat on mulle tärkeämpiä kuin koristelut. Etsiskelin sopivan tummaa punaista jellyä, ei kuitenkaan liian ruskeaa, vaaleaa tai liian lähellä mustaa. Onnekseni Ravishing, Dahling on aivan sitä mitä hain. Koostumukseltaan lakka oli vähän jännää ja ohutta, tai siis juoksevaa tai jotain sinnepäin. Sen kanssa saikin olla varovainen, koska tämä tahtoi sotata aika paljon kynsinauhoja siistimisvaiheessa. En kuitenkaan ole erityisesti yllättynyt näistä pienistä ongelmista, eikä ne estä mua tykkäämästä tästä lakasta :)

Tekstistä saattoi nyt tulla vähän hassua, sillä olen pitkästä aikaa kipeänä ja olo on aivan kamala. Silloin en ainakaan kynsiä halua lakata mitenkään pitkän kaavan mukaan, kynsilakan haju ei kipeänä tee ainakaan mulle hyvää. Eli seuraavaksi jotain helppoa ja varmaa mutta todella upeaa, tekstuuria siis :) Olen oikein toden teolla hurahtanut niihin. Niin ja muuten, musta tulee ilmeisesti opiskelija. Eli muutto edessä ja aivan varmasti todella paljon muutosta niin mun elämään kuin myös blogiin.

24113

Orly Nailtriton & CND Stickey
China Glaze - Ravishing, Dahling (3 coats)
Stampings: BM-023 & Kiko 629
Poshé topcoat

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä nuo leimat on oikeen hyvän näkösiä. Sopii hyvin yhteen nuo lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä ne näyttää siedettäviltä vaikka ovatkin levinneet, tuo vähän semmoista rustiikki-fiilistä noihin kynsiin! :)

   Poista
 2. Onnea opiskelupaikasta!

  Kuvissa lakkaus toimii ainakin ja leimausjälkikin on musta oikein hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän jännittää jo :) Täytyy sanoa että sain harvinaisen kynsiä imartelevat kuvat ollakseen kuitenkin aika tarkkoja ja lähes käsittelemättömiä :D Ei ne livenä ainakaan pahemmat ole jossei liian tarkkaan katso ;)

   Poista
 3. Eikä oo leimat mitenkään fail. Oikein hyvältä näyttää. :)

  Onnea vielä opiskelupaikasta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)