keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Miss Universe

13111


13113


13112

Harmi kyllä tänäänkään ei ole tarjolla koristeluja. Yritin saada onnistuneita leimauksia tämän lakan päälle pari päivää sitten, mutta feilasin ihan täydellisesti, lakkasin uudelleen kynnet ja onnistuin nekin saamaan ruttuun. Siinä vaiheessa iltaa päätin jo että lakkaan seuraavana päivänä samalla lakalla uudelleen. Lakkaaminen venyi taas ihan iltaan, ja mm. asetonipullon kaatuessa pöydälle aavistelin ettei leimauksestakaan tulisi mitään... Hyvä kun sain edes näin siistiä jälkeä siinä mielentilassa :D 

Päätin kuitenkin että saan tästä lakasta tänne kuvia, sillä viimeksi kun lakkasin Essencellä (Hello Marshmallow) en saanut siitä kuvia ollenkaan. Silloin kävi niin että sähköt katkesivat ja heitin vaan huolimattomasti pikakuivattajan päälle ilman mitään siistimisiä.. :D Toivottavasti nämä eivät nyt ole mitään epäonnenlakkoja, sillä niitä tuli äskettäin taas ostettua lisää. Essenceistä on muutenkin ollut aika vähän juttua täällä vaikka niitä olen käyttänyt, muutamaa ainakin olen käyttänyt reissussa niin ettei ole tullut kuvattua.

Itse lakka oli pieni pettymys. Pullossa näkyvästä duochrome-efektistä (pullokuva tekstin alapuolella) ei näkynyt jälkeäkään kynnellä. Onhan se yleensä niin että pullossa efekti on paljon voimakkaampi, mutta tässä ei sitä efektiä näkynyt kynnellä sitten yhtään :( On tämä ihan kiva kynnelläkin, mutta en jostain syystä syttynyt tälle lakalle ihan täysin. Tietysti postauksen alussa kertomillani ongelmilla voi olla vaikutusta asiaan.. Koostumuksessa ei moittimista, 2-3 kerrosta peittävyyteen, helppo levittää ja suti on kiva :)

Jostain syystä Poshé ei tällä kertaa oikein näyttänyt hyvältä tämän lakan päällä.. Viimeksi mulla oli vanhan Poshé pullon jämät tämän päällä, ja kiilti paljon enemmän kuin näissä kuvissa joissa Poshéa uudesta pullosta. Musta tuntuu että Poshé on myös aika kova kutistamaan lakkoja. Olisin voinut olla itsekkin tarkempi, keskisormen kynnestä huomaa miten pikakuivattaja on vetänyt lakkaa ja jättänyt ruman jäljen reunalle. Pitäisiköhän vielä antaa Inm Otd:lle yksi tilaisuus? Muita pikakuivattajavinkkejä? :)

Toivottavasti teillä on ollut vähän parempia kynsipäiviä, kunpa täälläkin ensi kerralla :)


13114

Orly Nailtrition & CND Stickey
Essence - Miss Universe (3 coats)
Poshé topcoat

6 kommenttia:

 1. Kaunis lakka, vaikka duochrome olikin piilottelevaa mallia. :) Minä painin saman pikakuivattajaongelman kanssa kuin sinäkin, tosin Sechen kanssa. Kärjistä se ei minulla kutista lakkauksia, mutta samanlainen "venyminen" tapahtuu kynsinauhojen puolella kuin näissä kuvissa Poshen kanssa. Sen takia minäkin olen miettinyt paluuta INM:n käyttöön, mutta toisaalta se on niin paljon ohuempaa eikä kuivu niin kiiltäväksi. :/ Essien pikakuivattajaa käytin aikaisemmin monta pullollista ja siitä tykkäsin, mutta olen jo niin pitkään käyttänyt muita, etten muista, oliko siinä kutistumisongelmia. :D Täytyy ehkä ostaa taas kokeeksi Essietä. :) Moni kai on tykännyt siitä Essencen pikakuivattajasta..? Seche on kyllä muutoin ollut kovasti mieleen, mutta on aika tylsää, kun se vetää lakkaukset kynsien tyvistä hölmön näköiseksi. *romaanin mittainen kommentti päättyy*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, miten pitkä kommentti! :) Mulla on oikeastaan aika samat fiilikset tätä Poshéa kohtaan mitä sulla Secheä kohtaan, tykkäisin tästä niin kovin muuten mutta onhan tämä aika ärsyttävä ominaisuus :/ Seche on munkin mielestä tosi jees, mutta sama vika kun tässäkin + tolueeni, tosin käytän sitä joskus kiireessä itsekin :D Inm:ssä mua ärsyttää pieni suti joka ei tosiaan lakan paksuuntuessa mitenkään auta sitä levittämistä, ja sitten myös nuo samat jutut mitkä mainitsit. Essenceä haluaisin kokeilla, mutta sitä ei ole koskaan ollut jäljellä livenä tai nettikaupoissa kun muuta Essenceä olen ostanut :/ Erikseen en ole sitä lähtenyt vielä etsimään, vaikka varmaan kohta pitäisi. Olinkin kokonaan unohtanut tuon Essien olemassaolon, sitä pitää harkita, kiitos vinkistä :) Toinen kiinnostava minkä muistin nyt on kehuttu Sally Hansenin Diamond Flash, sitäkin voisin kokeilla..

   Poista
  2. Samoista syistä minullakin on jäänyt Essence toistaiseksi vielä kokeilematta. :D Täytyypäs laittaa itsekin tuo Sally Hansen ostoslistalle ja testiin! :) Sitä on kai aika helposti saatavillakin. Samoin saman merkin Insta-Dri lienee aika tykätty, mutta sitä ei vaan mahda saada kuin ihan muutakuin tilaamalla..? Jos en väärin muista, niin sitä ei taideta kovin monessa paikassa myydä.

   Poista
  3. Voi hitsi kun mä en tänään sitä Prismasta(keljo, seppälässä voisi ollakkin?) löytänyt, kun olisi saanut sen -15% alenkin :P Insta-Dri oli itseasiassa ihan ensimmäinen pikakuivattaja mitä olen kokeillut, kun sitä juurikin sieltä prismasta sai silloin aikoinaan.. En kauheasti tykännyt, mutta silloin ei ollut kokemusta muista pikakuivattajista, enkä tiennyt että kaikki pikakuivattajat paksuuntuvat pullon loppupuolella niin pahasti :D

   Poista
 2. On se kyllä siltikin upea, vaikka efekti ei näykkään :/ Harmi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsinkin kun se fekti näkyy pullossa niin selkeästi! Mutta kyllä nyt alan tykkäämään tästä enemmän pikkuhiljaa kun tuo turhautuminen leimausongelmiin alkaa unohtua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)