maanantai 4. marraskuuta 2013

Starry Sky

4111

4112

Starry Sky on sieltä kuuluisasta Seppälän alelaarista josta yllättävän moni muukin lakkani on kotoisin.. Aika kiva lakka, erityisesti ottaen huomioon sen yhden euron hinnan! Tämähän on vissiin hyvin lähellä Zoyan FeiFeitä ja OPI:n On Her Majesty's Secret Service:ä, ellei peräti dupe. Siitä en osaa enempää sanoa kun en edellä mainittuja lakkoja omista, mutta Starry Sky on mulle ainakin hyvä korvike niille lakoille :)

Levittäminen oli todella helppoa, tosin eikai tämä mikään haastavin koostumus olekkaan. Laitoin kolme kerrosta, vaikka kahdellakin olisi voinut pärjätä jos ei kovin tarkkaan kynsiä katso.. No minähän katson, ja laitan mielummin sen kolmannen kerroksen kun myöhemmin harmittelen jos jossain kynnessä vähän kuultaa läpi. Siirtokuvista en oikein tiedä, sillä heti kun olin laittanut ne vähän kadutti että ''menin pilaamaan tämän lakan''. Nyt alan kuitenkin jo vähän lämmetä niille, vaikka ne on vähän hölmösti aseteltukin :D

Kuvaaminen oli taas yksi iso ongelma, tuntui taas ihan siltä kuin olisin ekaa kertaa kynsiä kuvannut.. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, mutta vähän semmoinen fiilis että se oli taas vaan tuurista kiinni. Enhän mä tässä ole kuin päälle vuoden kynsien kuvaamista treenannut.. Onhan se ero tietenkin ekoihin kuviin tietenkin ihan järjetön mutta silti!

4113


Orly Nailtrition & CND Stickey
Wild & Mild - Starry Sky (3 coats)
Water decals from Ebay
Poshé topcoat

4 kommenttia:

 1. Olisinkohan joskus Seppälässä hypistellyt kyseistä yksilö mutta jättänyt ostamatta, koska pyrin välttelemään ei-merkkilakkojen ostoa ihan vain siksi että onnistun sitten kuitenkin hommaamaan niille "merkilliset" dupet. Mainitsemasi Feifeikin löytyy ja kyllä tässä paljon samaa on, en osaa sanoa olisiko ihan identtinen kuitenkaan... Mulla oli Feifei kynsilläkin jo, mutta se oli mahdoton kuvata ilman heijastuksia mun yhden päivävalonlampun kanssa (ei lightboxia).
  Hyvät kuvat tästä lakasta oot ottanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla positiivista kuvista, kun stressasin niistä aika paljon! :) Mäkin oon pyrkinyt vähentämään ei-merkkilakkojen ostoa, ellei sitten kyseessä ole joku erityinen lakka. Ennen tuli ostettua aika paljon lakkoja ihan vaan siksi että sai todella halvalla, ja sitten niitä jää käyttämättä eikä niitä saa oikein myytyäkkään :p Toisaalta päinvastoin ostan mielellään dupen merkkilakalle jota ei tod. näk. tule hankittua, varsinkin noin halvalla ja vielä kun kyseessä ei ole creme.. :)

   Poista
 2. Uusi lukija täällä heii! :) Upeat kynnet ja toi lakka ihana :o miksi ihmeessä mä menin myymään omani pois :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tervetuloa! :) Kiitos, ja joo onhan tuo lakka tosi nätti. Juurikin tuon takia mun on niin vaikea myydä jotain pois, ja oma kokoelma vähän päässyt paisumaan :D Mutta tosiaan eihän niitä IHAN kaikkia nättejä lakkoja tarvitse omistaa.. vielä kun itsekin oppisi sen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)